TOTALE AFBOUW - ONDERHOUD - RENOVATIE !

Schilderwerk

Timmerwerk

Stukadoors

Behangen

Onderhoud

Wat kunnen wij u aanbieden ?

Onze vaardigheid - uw voordeel

Sinds het jaar 2000 hebben wij heel veel kennis en ervaring opgedaan met betrekking tot renovatiediensten in Nederland. Wij zijn een nieuw Pools Onderhoudsbedrijf, dat gespecialiseerd is in verschillende soorten renovaties en verbouwingen. Bij ons werk gebruiken wij de modernste technologieën, maar ook de al bestaande in combinatie met ervaring en kennis. Omdat we goed georganiseerd zijn en werken vol passie, kunnen wij onze klanten een hoogwaardige kwaliteit, een gunstige prijs en een snel resultaat garanderen.

Onze klant - onze koning

Tevens kunt u voor kleinere klusprojecten bij ons terecht- geen opdracht is voor ons te klein. We zijn elke klant van dienst met dezelfde service en toewijding. Elke klant staat centraal  en is zo belangrijk als ieder ander. We luisteren zorgvuldig naar de wensen van onze klanten zodat u zich als enige klant voelt, niet als een van de vele.

Verbouwingen en renovatie

Ons bedrijf is gespecialiseerd in complete verbouwingen en renovatieprojecten van de binnenkant van uw woning. Of het nou het schilderen van een kamer is of een complete verbouwing van uw huis: elke opdracht nemen we serieus !
Wij zijn heel flexibel en bezitten veel kennis van het vak. We nemen dus ook de moeilijkere en de niet typische opdrachten aan.

Gegarandeerd een goede samenwerking!

Wij garanderen dat als u ons kiest dat u heel tevreden wordt. We zullen altijd onze uiterste best doen om de klant tevreden te stellen en met een bevredigend gevoel achter te laten.

U bent welkom om ons aanbod en onze offerte te bekijken op deze website. Voor verdere vragen, neemt u contact met ons op.

U kunt ook onze website aanbevelen aan vrienden en kennissen.


Bel mij terug

If you are a human, leave this field empty:
Naam:
Telefoonummer

Neem contact met ons op

If you are a human, leave this field empty:
Naam:
Telefoonummer
E-mailadres
Bericht

Bedrijfsgegevens

MMhM Onderhoudsbedrijf

tel: 0626503490 ,  0619820744
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK nr: 55263097
BTW nr: NL611943074B01
Rekeningnummer: 522699251